Markedsføring

Her vil jeg indsætte eksempler på mine markedsførings-tekster og markedsførings-poesi.

Samt en liste med links til firmaer & hjemmesider, jeg kan anbefale.

 

Tekster:

Artikel om glasværket på Odense havn, Odense Glasværk

Lavet som frivilligt arbejde for projektet, som er en socialøkonomisk virksomhed og hvor flere af mine  kollegaer fra det gamle glasværk også er frivillige. Desuden er den ene af stifterne ikke kun en gammel kollega, men også en meget nær ven helt tilbage fra folkeskolen.

 

Poesi:

I december 2016 fik jeg et (dejligt) job som juleassistance på lageret og med budkørsel af gaveæsker, kurve o. lign hos H.J. Hansen vin i Odense centrum. En i forvejen velrenommeret forretning med mere end 150 års historie, som Cityforeningen lige havde kåret til stedet med byens bedste service/betjening, hvilket inspirerede mig til den første udgave, af det jeg kalder Markedsførings-poesi.

Jeg drikker godt nok ikke vin, men jeg står helt sikkert inde for kvaliteten af deres chokolade. Derudover har jeg altid oplevet en behagelig stemning i butikken, både som kunde og som ansat.

Digt om H. J. Hansen

 

Naturligvis har jeg også skrevet et digt om glasværket.

Digt om Odense Glasværk

 

I foråret 2016 flyttede vi vores datter til en anden skole, efter et længere og ikke særlig kønt forløb med problemer. Til gengæld har det skift været en rigtig god oplevelse, både for vores datter og for os forældre. Som en lille tak og et udtryk for vores begejstring skrev jeg et digt om den ”nye” skole.

Digt om Rosengårdskolen

 

Links:

Mine anbefalinger