Nu begynder det at ligne noget

Så har der været tid til både jul og nytår, siden min sidste blog  🙂 

Men det har også været tid til at få (købe) en ny computer, da det gamle hakkebræt gik ned, ligesom jeg skulle til at installere et nyt tema til hjemmesiden 🙄 og samtidigt fik jeg nye arbejdstider, jeg er skiftet fra weekendhold til aftenhold (mandag-torsdag) så der har været lidt at se til…

 

For en gangs skyld gjorde jeg ikke så meget ud af at pynte til jul, det er nu ikke “udstyret” der mangler og normalt går jeg også ballistisk som en anden Gertrud Sand fra the Julekalender  😆

Jeg fik dog lavet en dekoration til kalenderlyset i Frejas (min datter) klasse og et par stykker til herhjemme  🙂 der kom også en lille smule julepynt frem og selvfølgelig et juletræ til juleaften, som traditionen tro stod tændt 24/7 til nytårsaften var overstået.

 

I december var Freja & jeg en tur på Egeskov slot for at se Luminis lysshow og der var godt nok julelys til den store guldmedalje  💡 

 

Noget af slottet var belyst i skiftende farver og det så ret godt ud, når det blev spejlet i voldgraven.

 

Og på en anden side af slottet, blev der vist en stort show, hvor selve slottet ligesom var et interaktivt lærred, f.eks. så det på et tidspunkt ud som om tårnene blev til åbne spiraler  😯 Det var virkelig flot og godt lavet, desværre kunne hverken vores telefoner eller kameraet fange det.

 I skovkanten bagerst i parken (i forhold til indgangen) var der den mest idylliske have-pavilion og et mini lysshow på et par træer, i samme stil som det der havde været på slottets mure.

 

Vi havde været kloge nok til at klæde os godt på i vinter kulden og havde en rigtig hyggelig tur  🙂 

 

Ud over at arbejde med computeren og de udfordringerne et skift i utide medfører, har jeg fået lagt lidt mere op her på siden og nu begynder det at ligne noget… synes jeg i hvert fald selv  😳 

De næste opgaver er at få lavet en facebook side og ellers arbejde med promovering af mine udgivelser på flere områder. Samt fortsat at få skrevet og lagt mere op her.

 

Jens

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *