Om Jens Lindekilde

Jeg er født i 1968 med en levende fantasi og har udviklet en kærlighed til legen med ord, som jeg er opflasket med. Jeg pludrede i sætninger, før jeg lærte ord og jeg kan stadig pludre i sætninger en gang i mellem.

Begge mine forældre var skolelærere og det har selvfølgelig påvirket min interesse for sproget og det skrevne ord.

 

Udover et ufuldført gymnasieophold, har jeg en handelsuddannelse med ledelseskurser, håndværkserfaring fra Odenses gamle glasværk (der lukkede i 1990) og nogle kursusbeviser indenfor jern- & metalindustrien, som jeg for nyligt er skiftet (tilbage) til, efter 20 år i butik.

Egentlig har jeg nydt at skrive lige siden jeg lærte det, men det er først nu, efter en længere sygemelding og det følgende karriereskift, jeg prøver at komme ud med mine tekster.

 

Som nævnt arbejder jeg til daglig som produktionsmedarbejder, til daglig er dog i mit tilfælde fast weekend hold, hvilket normalt giver mere tid til at skrive, men ind i mellem kalder arbejdet også i hverdagene.

*I december 2017 skiftede jeg hold og kører nu fast aftentur, 4 dage om ugen *

 

Fritiden bruges til dels på at skrive og ellers nyder jeg naturoplevelser, f.eks. med en fisketur ved kysten eller ved nogle af de lokale søer/moser, men det kan også blot være en gåtur med hunden eller når vi laver bål i haven.

Jeg er også en ivrig gør-det-selv mand, har blandt andet bygget et fint lille svensk-rødt legehus til datteren, som ligner de hytter (på svensk: Stuga/stugor), man kan leje overalt i Sverige.

Og sidst, men ikke mindst, så elsker jeg musik, helst på vinyl.

 

Jeg er lykkeligt gift på 11. år og sammen med min elskede hustru har jeg fået en dejlig datter. Vi har også en lille hund og bor i et mindre hus i en forstad til Odense.

De seneste 12 år er vi hver sommer taget på campingferie i Sverige, gerne helt oppe ved polarcirklen.

Jens Lindekilde august 2017

gå til   Om