Skrive Jørgen, Litterært & sært er skabt & drevet af undertegnede, som en platform til at dele mine digte, tekster og billeder. Samt til at promovere mit forfatterskab og formidle evt. salg af mine udgivelser.

 

Det er vigtigt for mig at bevare min integritet, derfor har jeg fravalgt at sælge reklameplads på Skrive Jørgen (ud over til egne udgivelser naturligvis).

 

Jeg sælger heller ikke positiv omtale her på siden. Nævner jeg et firma eller produktnavn, vil der være en relevant forbindelse til emnet og/eller en personlig tilknytning. Jeg står personligt inde for enhver ros af de personer, varer og/eller steder, som omtales i mine private tekster.

 

At jeg gerne vil skrive en slags rejsebog, om de steder vi selv, med begejstring, har besøgt i Sverige, lægger jeg ikke skjul på, men jeg hverken har eller får noget økonomisk udbytte fra de beskrevne svenske rejsemål/turistorganisationer.

Der er også “kun” tale om familie historier/anekdoter med personlige subjektive vurderinger, ikke professionelle rejse-fagtekster.

 

Mine eksempler på anbefalinger af andre og links er samlet under mine anbefalinger.

 

Mine tekster er et udtryk for egne tanker, inspireret af mit liv, dermed også andres påvirkning, men det vil fremgå utvetydigt, hvis der fremføres andres synspunkter og holdninger. Jeg tilstræber en høj nøjagtighed i faktuelle data og anfører mine kilder, men tager naturligvis forbehold for evt. fejl.

 

Personlige historier vil forsøges underholdende beskrevet, ubetydelige detaljer kan udelades eller tilpasses, så fortællingen bliver flydende, men aldrig på bekostning af sandfærdigheden.

 

Jeg påberåber mig ophavsret til alle mine billeder og copyright © på alle mine tekster & digte. (Gengives andres værker, vil det oplyses tydeligt og hvis muligt angives ophavs-personen.)

 

Billederne må benyttes til ikke kommercielle formål, ønskes der en udgave uden vandmærke, så skriv og vi tager en snak om det, intet lovet eller afvist på forhånd.

 

Tekster må kun kopieres/gengives helt eller delvist efter forudgående aftale, men kontakt mig bare, er normalt til at snakke med 🙂  også hvis der skulle være specielle ønsker til en tekst eller en decideret bestillings opgave (igen intet lovet eller afvist på forhånd).

 

Al anvendelse af tekst og/eller  billeder til kommercielle formål kun efter forudgående skriftlig aftale.

 

Logotegningen af fjerpen og blækhus er downloaded gratis til frit brug på Pixabay.com, fotografierne samt tekstboksene er egne kreationer. Ligeledes har jeg selv designet og skabt alt andet på hjemmesiden ved hjælp af WordPress, et gratis Tema og diverse gratis Plugins.

 

Skrive Jørgen, Litterært & sært drives som en Personlig ejet Mindre Virksomhed og er var registreret med cvr.nr.: 38829955

Grundet den forholdsvise lave omsætning, som betyder at Skrive Jørgen mere korrekt er et Hobby Firma og for at undgå unødige udgifter/problemer, har jeg (siden sommeren 2020) ikke længere cvr.nr.

Jeg er dog fortsat lige så seriøs omkring mit forfatterskab og driften af Skrive Jørgen, som tidligere.

 

Skrive Jørgen alias Jens Lindekilde august 2017 & januar 2021

gå til   Om