Skrive Jørgen, Litterært & sært er skabt & drevet af undertegnede, som en platform til at dele mine digte, tekster og billeder. Samt til at promovere mit forfatterskab og formidle evt. salg af mine udgivelser.

 

Det er vigtigt for mig at bevare min integritet, derfor har jeg fravalgt at sælge reklameplads på Skrive Jørgen (ud over egne udgivelser).

Jeg sælger heller ikke positiv omtale her på siden. Nævner jeg et firma eller produktnavn, vil der være en relevant forbindelse til emnet og/eller en personlig tilknytning. Jeg står personligt inde for enhver ros af de personer, varer og/eller steder, som omtales i mine private tekster.

At jeg gerne vil skrive en rejsebog om de steder, vi har besøgt i Sverige, lægger jeg ikke skjul på. Mine eksempler på anbefalinger af andre og links er samlet under mine anbefalinger.

 

Mine tekster er et udtryk for egne tanker, inspireret af mit liv, dermed også andres påvirkning, men det vil fremgå utvetydigt, hvis der fremføres andres synspunkter og holdninger. Jeg tilstræber en høj nøjagtighed i faktuelle data og anfører mine kilder, men tager naturligvis forbehold for evt. fejl.

 

Personlige historier vil forsøges underholdende beskrevet, ubetydelige detaljer kan udelades eller tilpasses, så fortællingen bliver flydende, men aldrig på bekostning af sandfærdigheden.

 

Jeg påberåber mig ophavsret til alle mine billeder og copyright © på alle mine tekster & digte. (Gengives andres værker, vil det oplyses tydeligt og hvis muligt angives ophavs-personen.)

Billederne må benyttes til ikke kommercielle formål, ønskes der en udgave uden vandmærke, så skriv og vi tager en snak om det, intet lovet eller afvist på forhånd.

(Anvendelse til kommercielle formål kun efter forudgående aftale.)

Tekster må kun kopieres/gengives helt eller delvist efter forudgående aftale.

 

Logotegningen af fjerpen og blækhus er downloaded gratis på Pixabay.com, fotografiet er min egen kreation.

 

Skrive Jørgen, Litterært & sært drives som en Personlig ejet Mindre Virksomhed og er registreret med cvr.nr.: 38829955

Skrive Jørgen alias Jens Lindekilde august 2017

gå til   Om