Skrive Jørgen på Facebook og andet nyt

Den sidste 1½ måneds tid har jeg brugt en del energi på Facebook, for at etablere profilen og få delt nogle digte. Det er jo ikke noget, jeg har erfaring med, men jeg synes selv, at jeg er kommet ok fra start og jeg har fået skrevet nogle gode digte i samme periode  😀 de er selvfølgelig også lagt her på min egen hjemmeside (nu er de i hvert fald 😳 ).

Det er dog mit indtryk, at jeg skal have fortalt lidt mere om mig selv, så folk bedre kan forstå hvor jeg ”kommer fra” og hvad der ligger bag mine digte. Noget jeg finder lidt udfordrende, for selvom jeg gerne vil dele, er det vigtigt for mig, at det ikke tages som fisken efter medlidenhed og jeg skal lige finde ud af at kringle det, så begynder jeg at skrive lidt selvbiografi her  🙂 

Jeg har også lavet nogle tekst-bokse med sentenser og ordsprog som jeg har delt på Facebook, så jeg har lavet lidt ændringer her og indsat dem i deres egen kategori. Alle er velkomne til at dele og bruge dem i andre sammenhæng, bare jeg/Skrive Jørgen stadig står som forfatter/ophavsmand.

 

En anden knap så ny nyhed (fra sidst i februar) er, at jeg har fået begge mine digtsamlinger anmeldt på Bogrummet.dk

Rimelige tanker af Jens Lindekilde

Urimelige tanker af Jens Lindekilde

To flotte anmeldelser som jeg både er stolte af og som varmede meget, jeg vedkender mig jo fuldt ud min usikkerhed og selvfølgelig er det rart at få noget bekræftelse  🙂 men samtidig er det også teknisk væsentligt, at nogle af de ting jeg bevidst har ønsket med min poesi også er lykkedes ifølge anmelderens øjne.

 

For at beskytte og præsentere digtsamlingerne bedre, har jeg købt en vakuumpakker og kommet hæfterne i klar folie. Så blev det også muligt at påsætte mærkater med et citat fra anmeldelsen og de 4 ud fem mulige stjerner, som begge samlinger blev tildelt  😎 

Vanen tro er der for få timer i døgnet (eller for lidt energi i mig 😮 ), til at jeg når alle de ting, jeg gerne ville og det hjælper jo ikke, at jeg også går og pusler med nye ideer/planer, men sådan er det og jeg når det, når jeg når det!

Jeg har absolut ingen ambitioner om at gå ned med stress igen og desuden har jeg netop valgt at gøre tingene selv, for selv at bestemme.

Dermed ikke sagt jeg ikke tager imod gode råd og hjælp, jeg har allerede erkendt, at der er grænser både for mine evner og tiden. På sigt får jeg brug for at finde nogle samarbejdspartnere, også noget jeg går og funderer lidt over, hvordan jeg gør… hvis de ikke finder mig inden  😉 (det kan vist kaldes en slet skjult opfordring, men intet lovet 🙂 ).

 

Nu skulle foråret gerne begynde, så vi kan få lidt sol og varme, men det betyder jo også, at der kommer havearbejde og en masse andre ting/grunde til at jeg ikke sidder så meget ved computeren. Jeg har også planer om at bygge et ny og større skur, altså når jeg har revet det gamle ned først, så de tidsmæssige udfordringer bliver vist ikke lige ændret, men mon ikke det går alt sammen  😀 

For et par dage siden fik jeg taget et par billeder af hunden, mens den og datteren legede hent pinden, det blev dog mest til spids pinden  😆 

Jens

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *